Patienterfarenheter om Winst Iron

Patientberättelser

 

 

Karolina 31  år – Gravid: ” Av Winst Iron har jag inte fått några biverkningar alls, av andra järnpreparat som jag tidigare använt fick jag ont i magen och blev hård i magen. Även smak och konsistens fungerar bra och jag har redan rekommenderat produkten till vänner som också haft samma problem med biverkningar av tidigare järnpreparat”. Karolina hade ett utgångsvärde (Hb värde*) på 139g/l men sjönk sedan under graviditet till 115 g/l och började då med Winst Iron. Efter 3 veckors tid hade hennes Hb-värde höjts till 126 g/l.

Sandra 26 år – Gravid. ” Jag är väldigt nöjd med Winst Iron ! Av tidigare järntabletter och järnsaft har jag fått ont i magen men inte alls av Winst Iron. Smaken är mycket godare än de preparat jag tidigare använt plus att det är smidigt att tabletten smälter i munnen”. – Sandra har höjt sitt Hb värde* från 108 g/l till 118 g/l av en månads behandling med Winst Iron.

Camilla 38 år- Gravid. ” Annars har jag svårt med smak och konsistens av tabletter som smälter i munnen och  brustabletter men Winst Iron hade jag inga problem med. Jag upplevde inga biverkningar dock är jag väldigt känslig så jag behövde ha något i magen. Av tidigare järntabletter har jag blivit fruktansvärt illamående och förstoppad. Injektioner har gått bra men järnvärdet gick inte upp”. -Tidigare graviditeter låg Camilla som lägst på Hb 74g/l. Denna graviditet har hon lyckats komma upp och ligga kvar på Hb 114-116 g/l med Winst Iron.

Victoria 32 år – Gravid. ” Winst Iron smakar jättebra, en god apelsinsmak och att den smälter i munnen är perfekt. Jag har inte upplevt några biverkningar på Winst Iron men däremot av andra järntabletter. Jag kan 100% rekommendera Winst Iron.

Frida 25 år – Gravid. ” Jätteskönt att man ta tabletten när som helst och slippa äta och dricka något till. Den smakar godisgott av apelsinsmak och har gett mig piggheten tillbaka efter ha sjunkit snabbt i järnvärde under min graviditet. – Fridas järnvärdemed Hb på 132 g/l men i vecka 25 sjönk hennes järnvärde till 108 g/l. Frida höjde sitt järnvärde till 114 g/l efter 4 veckor med Winst.

Åsa 45

Järnbrist konstaterades för ca 6 månader sedan. Jag fick barn för 15 år sedan och har aldrig haft stora menstruationer, därför har jag aldrig misstänkt järnbrist. Efter ha varit extremt trött och orkeslös under lång tid upptäcktes järnbrist vid utredning. Smaken på tabletten är mycket god, söt apelsinsmak och konsistensen är ungefär som jag förväntat mig, den är fast och smälter lätt. Jag har inte fått några biverkningar av Winst Iron men har tidigare lätt fått problem av järnbehandling då jag har en mycket känslig mage. Därför tycker jag Winst Iron är suverän som inte belastar magen. Jag kan rekommendera att testa tabletterna, mina järnvärden har gått upp och jag börjar bli lite piggare.

Sara 31

”Winst Iron smakar uppfriskande apelsin och utsöndras lätt i munnen. Av tidigare järntabletter har jag fått biverkningar i form av hård i magen men inget av detta med Winst Iron. Jag rekommenderar Winst Iron, Winst Iron har kommit att bli min favorit i järntablett”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Fråga en specialist